جوانان باید بار‌ نظام در آینده را به دوش بکشند‌
 
آنتی مشایی
حامی دولت مردمی
 
 

جوانان باید بار‌ نظام در آینده را به دوش بکشند‌

 

مصباح


آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی ظهر امروز در دیدار فعالان فرهنگی دانشگاه‌های پیام‌نور استان خوزستان با اشاره به مراحل مختلف رشد انسان اظهار داشت: جوانی بهترین دوران زندگی انسان است چون در این دوران است که سمت و سوی زندگی خود را تعیین می‌کند.
وی افزود: اگر جوان از نیروهایی که خدا به او داده، درست استفاده کند و راه صحیح زندگی را برگزیند نه تنها این زندگی دنیوی را با خوشی و سعادتمندی پشت سر خواهد گذاشت بلکه به زندگی آخرت خود سامان خواهد داد.
رئیس موسسه آموزشی پ‍ژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اهمیت دوران جوانی گفت: ایام جوانی به همان میزان که دارای ارزش و اهمیت است به همان نسبت هم آسیب‌پذیر بوده و ممکن است رنج‌ها، سختی‌ها و انحرافاتی داشته باشد.
وی اهتمام مربیان بشر و انبیای الهی به دوران جوانی را گوشزد کرد و افزود: انبیای الهی همواره سفارش می‌کردند جوانان را دریابید و مراقب باشید از راه راست منحرف نشوند چرا که بازگرداندن آنها خیلی سخت است.
مصباح‌یزدی با اشاره به توصیه یکی از ائمه معصومین(ص) به شاگرد خود در مورد بهره‌گیری از فرصت جوانی ابراز کرد: جوانی فرصت مغتنمی است که باید قدر لحظه به لحظه آن را بدانید و از آن به بهترین نحو استفاده کنید.
وی تصریح کرد: بسیاری از جوانان ما همانند بیشتر جوانان دنیا، نه تنها درست از جوانی خود استفاده نمی‌کنند بلکه درصدد برمی‌آیند چگونه زندگی را به بیهودگی و بی‌خیالی بگذرانند و با سرگرم شدن به لذات دنیوی از تحقیق و ترقی باز می‌مانند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: بیشتر جوانان دنیا متاسفانه به این آفت و به دنبال آن به بیماری‌های اعصاب، استرس، اضطراب و بیماری‌های بدنی مبتلا هستند.
وی جوانان مسلمان را سرمایه عظیم جامعه اسلامی دانست و افزود: جوانان امروز در شرایط فعلی باید سعی کنند از عمر خود به گونه‌ای استفاده کنند که در آینده بتوانند بار اصلی نظام را بر دوش بکشند.
مصباح یزدی ادامه داد: آنچه مهم است اینکه برای بهره‌برداری بیشتر از استعدادهای خدایی باید راه درست را شناخته و سعی کنیم آن را بپیمائیم و در مقابل از آفت‌هایی که ممکن است مانع پیشرفت ما شود بپرهیزیم.
وی عوامل ترقی و تعالی انسان را در دو بخش شناختی و انگیزه تبیین کرد و افزود: هرچه شناخت ما از شرایط زندگی و جامعه بیشتر باشد بهتر می‌توانیم اهداف نهایی خود را مشخص کنیم و هرچه به انگیزه‌های خود سمت و سوی صحیح داده و اراده خود را تقویت کنیم به کمال مطلوب نزدیک‌تر می‌شویم.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی جهل مرکب و جهل بسیطه را دو عامل سقوط و انحطاط انسان دانست و بیان داشت: آسیبی که در راستای شناخت ممکن است به انسان برسد بدفهمی و کج فهمی یا همان جهل مرکب است.
وی عنوان کرد: اگر اراده ما تقویت شده باشد به کمک شناخت حاصله می‌توانیم راه سعادت را بشناسیم اما اگر شناخت و انگیزه ما ضد آن چیزی باشد که باید باشد، سقوط ما حتمی است.
مصباح یزدی از شناخت به تعلیم و از سمت و سو دادن به انگیزه‌های صحیح به تزکیه تعبیر کرد و گفت: پرونده انبیا با آمدن پیامبر خاتم بسته شد و امامان معصوم نیز تعالیم پیامبر را به مردم و جامعه خود ارائه کردند که این تعالیم تا پایان روز بشر کفایت می‌کند.
وی ادامه داد: وظیفه ما در شرایطی که امام معصوم در غیبت به سر می‌برد، آموختن صحیح تعالیم انبیاء به منظور رسیدن به سعادت اخروی و نیز بهره‌گیری از کتاب‌های دانشمندان و عالمان آگاه است.
عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص تزکیه یا همان تربیت انسان گفت: در مسئله تربیتی می‌توان به سیره انبیاء و ائمه معصومین(ع) مراجعه کرد چون امروز هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند که از زندگی علی(ع) و پیامبر(ص) آگاهی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: در میان انسان‌ها، شما جوانان به ویژه فرهیختگان حوزه و دانشگاه باید بیش از دیگران مسئولیت خود را درک کنید چون سن، قوای فکری، بدنی و روحی و صفای باطن کمک می‌کند آماده خودسازی بهتر شوید.
مصباح یزدی بیان داشت: از ابتدای جوانی باید بین ادراکات حسی و ادراکات عقلی یکی را انتخاب کرد که معمولا آگاهانه نیست و این انتخاب در حوزه رفتارها هم وجود دارد.
وی با اشاره به سخن روانشناسان در مورد حقیقت به عنوان گمشده مردم گفت: حقیقت گمشده مردم دنیاست حتی اگر کسی به لذائذ مادی هم رسیده باشد اما احتیاج دارد حقیقت را درک کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری نیاز به جلب توجه را امری طبیعی و نیاز انسان از کودکی تا پیری دانست و افزود: این نیاز برای آن در ما نهاده شده است تا به این درک برسیم که بالاترین نیاز ما این است که خداوند به ما توجه کند.
وی تصریح کرد: اگر این نیاز برآورده شود دیگر نیازها نیز در برابر آن رنگ می‌بازد و اگر این نیاز برآورده نشود، هیچ چیز نمی‌تواند جای آن را بگیرد.
مصباح یزدی دانشجویان را به توجه اساسی به شناخت توصیه کرد و افزود: اگر این راه را اشتباه بروید جبران آن بسیار مشکل خواهد بود و این رسالتی بر دوش شماست که دیگران را نیز هدایت کنید.
وی خاطرنشان کرد: بهترین لذت‌ها، لذت‌هایی هستند که با روح ما سروکار داشته و علاوه بر پایدار بودن، ابدی و بی‌نهایت است که تمام شدنی نیست.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: آنچه برای ما مسئولیت ایجاد می‌کند علاوه بر خودسازی، نقش اساسی در ساختن دیگران دارد و اینجاست که برای ما مسئولیت سیاسی و اجتماعی ایجاد می‌کند.
وی در پایان تاکید کرد: این بزرگترین وظیفه‌ای است که می‌تواند در سعادت ما موثر باشد و گرایش و انگیزه انسان در خدمت به مردم و مبارزه با ستمگران را رشد دهد.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ارسال شده در تاریخ : شنبه 9 مهر 1390برچسب:, :: 11:13 :: توسط : محمد ابراهیم افسر جنگ نرم

درباره وبلاگ
سلام هر کی میخواد اسم شهیدشو تو نظرات بنویسه تا بزنم در ادامه این شهیدان یاعلی به یاد شهیدان محمد ابراهیم همت عبدالحسین برونسی مروه الشربینی ادواردو آنیلی ابراهیم هادی حسین خرازی یونس زنگی آبادی محمود کاوه مهدی زین الدین احمد کاظمی عماد مغنیه مرتضی آوینی رضا قانع حسین فهمیده مصطفی چمران مهدی باکری محمد جهان آرا اکبر یاوری حمید باکری خالد اسلامبولی احمد متوسلیان محمد علی رجایی عباس موسوی صیاد شیرازی احمد چوقادی کمال چوقادی جلال چوقادی محمدرضا چوقادی مرتضی باقی جمال حق جویی سیف الله حیدرپور عباس بابایی عباس دوران حسین علم الهدی مهدی احمد خانی حسینعلی فصیحی غلام کبیری سیف الله ممبینی محمد حسین یوسف الهی شاهرخ ضرغام مصطفی رکوفیان حسین خوشبخت شهیدان قرچک ورامین محمد حبیبی پور ... رجل من اهل قم یدعوا الناس الی الحق، یجتمع معه قوم کزبر الحدید، لاتزلهم الریاح العواصف و لا یملون من الحرب و لایجبنون و علی الله یتوکلون والعاقبة للمتقین مردی از اهل قم مردم را به حق فرا می خواند. گروهی به یاری او بر می خیزند که مانند قطعه های آهن هستند، تندبادها آنان را متزلزل نمی کند و از جنگ خسته نمی شوند و نمی ترسند و بر خدا توکل می کنند. پیروزی نهایی از آن پرهیزکاران است» بحارالانوار، ج 57، ص 216 سيد بن طاووس در كتاب " الملاحم و الفتن" (ص52، چاپ نجف) از " ابن رزين غافقي" نقل مي كند كه مي گفت از حضرت علي(ع) شنيدم: و رجال كأن قلوبهم زبرالحديد، لا يشوبها شك في ذات الله اشد من الجمر، لو حملوا علي الجبال لأزالوها...يدعون بالشهادة و يتمنون ان يقتلوا في سبيل الله شعارهم يالثارات الحسين(ع) یاران مهدی(عج)، مردانی هستند فولاد دل كه همه وجودشان یقین به خداست. مردانی سخت تر از صخره ها كه اگر به كوه ها روی آرند، آن ها را از جای بركنند... همواره شهادت و كشته شدن در راه خدا را آرزو می كنند و شعار آنان «یا لثارات الحسین(ع) است از ایستادن سید حسن نصرالله بر بلندای اخلاص، عرفان، اخلاق، علم، مجاهدت و مقاومت می توان به گوشه ای از عظمت بیکران امام خامنه ای پی برد... بگو آیا از زیان کار ترین افراد از لحاظ اعمال، به شما خبر بدهم؟ کسانی که تلاش شان در زندگی دنیا گم شد در حالیکه می پنداشتند کارهای نیک انجام می دهند.قرآن کهف 103 و 104 سرت را به خدا بسپار (اعرالله جمجتک) نهج البلاغه قال الله تعالی: مَن طَلَبَنی وَجَدَنی وَ مَن وَجَدَنی عَرَفَنی وَ مَن عَرَفَنی عَشَقَنی وَ مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ وَ مَن قَتَلتُهُ فَعَلی دِیتُه وَ مَن عَلی دِیتُه وَ اَنَا دِیتُه
آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان آنتی مشایی و آدرس antimashaei.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 23
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 23
بازدید ماه : 148
بازدید کل : 22542
تعداد مطالب : 34
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1